Istoric

SM Recosemtract SRL face parte din grupul de firme Semen Grup. Activitățile principale sunt agricultura și procesarea cărnii.

Activitatea Fabricii de la Recaș a început în aprilie 2000 cu abatorizarea bovinelor și porcinelor, apoi a inceput si producția de mezeluri. In 2010, fabrica a fost moderniata si sporita capacitatea de productie la 4 tone pe zi.

In prezent avem in portofoliu 77  produse, realizate dupa retete proprii.  Unele produse au devenit foarte cunoscute si cautate pe piata din Timis si Arad.

21
ani de activitate
77
produse
4
tone/zi productie
500
magazine partenere

Investitii de 1 milion de euro

În perioada 2008 – noiembrie 2010 s-a implementat măsura 123 “ Modernizarea și Restructurarea Fabricii”. În noiembrie 2010 s-a dat în funcțiune noua fabrică utilată conform normelor europene.

Capacitatea a fost mărită, atât cea de recepție, cât și de depozitare a materiei prime, atât sub formă refrigerată cât și sub formă congelată; s-au realizat noi spații pentru tranșare și fabricație cu toate anexele necesare; spațiile de producție au fost dotate cu echipamente pentru felierea, ambalarea și depozitarea corectă a produselor finite; s-au înființat noi spații pentru etichetarea, marcarea și expedierea produsului finit; s-au construit vestiare noi de tip filtru pentru bărbați și femei cu toate facilitățile.

Comercializare

Compania noastră comercializează produse din carne în județele Timiș, Arad și Caraș- Severin.

Canalele de desfacere sunt: distribuția către magazine alimentare (aproximativ 500 de parteneri), magazinele proprii și magazinul online ( www.reco-banat.ro).

Avem 3 magazine proprii care sunt localizate în: Recaș, Buziaș și Timișoara ( str. Mangalia nr. 66 A).

Am adunat o experiență de 20 de ani în acest domeniu, experiență care ne-a învățat să facem lucrurile foarte bine și cu responsabilitate pentru sănătatea și siguranța consumatorilor noștri.

Autorizatii

Unitatea este autorizată pentru exporturi în UE și are implementat și certificat sistemul de siguranță al alimentelor ISO 22000 ( HACCP și ISO 9001).

Materia primă, carnea refrigerată și congelată este achiziționată de la unități autorizate din țara și Uniunea Europeană și cu respectarea tuturor normelor sanitar – veterinare conform Regulamentului 853/2004/CE.

Abonare la newsletter