Oferta FLASH

Oferta flash este o oferta valabila 2 ore, intr-o zi stabilita cu 5 zile inainte si publicata pe canalele de comunicare ale companiei. Pot fi maxim 4 zile pe luna in care puteti achizitiona cu o reducere de pana la 50%.

Veti putea achizitiona un produs sau mai multe cu reduceri de pana la 50% din pretul de pe site, in limita stocului disponibil.

Pentru a beneficia de achizitia produselor cu acest discount trebuie sa ai un cont creat pe site-ul https://www.reco-banat.ro si sa fii de acord sa primesti newslettere. Prin intermediul acestor newslettere te tinem la curent cu ofertle flash dar si cu alte oferte speciale ale companiei noastre.

Daca nu ai cont, creaza unul ACUM!

Fiti pe faza!

Oferta saptamanii

Oferta saptamanii consta in reduceri de pana la 30% din pretul de pe site la unul sau mai multe produse care sunt valabile in saptamana respectiva.

Livrarea produselor in aceste conditii se face in limita stocului disponibil.

Pentru a putea sa beneficiezi de aceasta oferta trebuie sa fii inregistrat.

Oferta fidelitate

Ofertele de fidelitate sunt dedicate clientilor nostri fideli care au facut cel putin 3 achizitii in valoare totala de cel putin 500 lei intr-o luna.

Persoanele care vor putea beneficia de aceasta oferta vor primi un card de fidelitate cu un cod de reducere.

Reducerile sunt de pana la 20% din pretul de pe site la unele produse prestabilite si sunt valabile o perioada.

Stabilirea produselor la care se aplica aceasta reducere de fidelitate sunt stabilite periodic ( de regula in fiecare luna) si vor fi communicate atat pe site cat si pe celelalte canale de comunicare ale companiei.

Pentru a fi la curent cu produsele pe care le puteti cumpara in cadrul acestei oferte de fidelitate, trebuie sa fiti abonati la newsletterul nostru.

Daca nu esti abonat la newsletter, o poti face ACUM :

Abonare la newsletter